Avui
20.6º 68% 1.9 Km/h
Publicitat
Mireia López Ontiveros

Mireia López Ontiveros

Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Granollers

Opinió

Blancs i Blaus 2017

Cada cop falta menys per donar inici a la FM de Blancs i Blaus 2017. Entre innovació i tradició, a la nostra FM hi té cabuda la mirada més extensa. Durant deu dies i amb més de 200 activitats, Granollers es converteix en un autèntic aparador cultural, modelat entre tots i per gaudir plegats. I això és fantàstic.
 
Blancs, Blaus: dues colles, dues forces, dos colors? Expectants per viure el repte entre les nostres colles, un tastet del seu tarannà festiu i lluitador. Quan es desafia el contrari seduint la gent i teixint complicitats, succeeix quelcom fascinant: la nostra FM! Un autèntic projecte de ciutat amb la musculatura molt ben tonificada, amb grans dosis de creativitat, atreviment, enginy i esforç! I tot això convertint la nostra vila en un gran escenari amb entrada lliure per a tots.
 
La nostra festa tampoc oblida el seu llegat, la seva història. I les nostres entitats ho tenen clar quan ens conviden a gaudir-ne, fent que tots els elements festius perdurin en el temps sense por a abraçar noves propostes. Granollers, Semproniana, cruïlla de camins, parada i fonda. Ciutat d’acollida i trobada de cultures.
 
Un model de festa on tots els seus agents sumen i es retroalimenten per créixer cada cop més, i que barreja l’activitat de les colles –un autèntic carnaval contemporani-, amb les arts escèniques, la competició, els àpats populars, la millor pirotècnia i el folklore de vella i nova tradició.  Perquè tot això sigui possible hi ha un munt de gent que hi col·labora, i un gran equip professional i humà, més o menys visible, que treballa perquè tot funcioni.
 
Independentment del veredicte final, amb la nostra FM –una autèntica festa col·lectiva- hi guanyem tots! Orgullosa d’aquest racó de món on s’acomiada l’estiu irradiant generositat, somnis compartits i molta il·lusió. Aquesta és la nostra ciutat i així és la seva gent.
Moltíssimes gràcies a tots per fer-ho possible.
 
Desitjo que gaudim moltíssim de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers 2017! Tothom hi és benvingut!
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

giny


Edició en paper

21 de setembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat