Avui
12.4º 73% 7.4 Km/h
Publicitat
Mireia López Ontiveros

Mireia López Ontiveros

Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Granollers

Opinió

Blancs i Blaus 2017

Cada cop falta menys per donar inici a la FM de Blancs i Blaus 2017. Entre innovació i tradició, a la nostra FM hi té cabuda la mirada més extensa. Durant deu dies i amb més de 200 activitats, Granollers es converteix en un autèntic aparador cultural, modelat entre tots i per gaudir plegats. I això és fantàstic.
 
Blancs, Blaus: dues colles, dues forces, dos colors? Expectants per viure el repte entre les nostres colles, un tastet del seu tarannà festiu i lluitador. Quan es desafia el contrari seduint la gent i teixint complicitats, succeeix quelcom fascinant: la nostra FM! Un autèntic projecte de ciutat amb la musculatura molt ben tonificada, amb grans dosis de creativitat, atreviment, enginy i esforç! I tot això convertint la nostra vila en un gran escenari amb entrada lliure per a tots.
 
La nostra festa tampoc oblida el seu llegat, la seva història. I les nostres entitats ho tenen clar quan ens conviden a gaudir-ne, fent que tots els elements festius perdurin en el temps sense por a abraçar noves propostes. Granollers, Semproniana, cruïlla de camins, parada i fonda. Ciutat d’acollida i trobada de cultures.
 
Un model de festa on tots els seus agents sumen i es retroalimenten per créixer cada cop més, i que barreja l’activitat de les colles –un autèntic carnaval contemporani-, amb les arts escèniques, la competició, els àpats populars, la millor pirotècnia i el folklore de vella i nova tradició.  Perquè tot això sigui possible hi ha un munt de gent que hi col·labora, i un gran equip professional i humà, més o menys visible, que treballa perquè tot funcioni.
 
Independentment del veredicte final, amb la nostra FM –una autèntica festa col·lectiva- hi guanyem tots! Orgullosa d’aquest racó de món on s’acomiada l’estiu irradiant generositat, somnis compartits i molta il·lusió. Aquesta és la nostra ciutat i així és la seva gent.
Moltíssimes gràcies a tots per fer-ho possible.
 
Desitjo que gaudim moltíssim de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers 2017! Tothom hi és benvingut!
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Aparador

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia
giny

Edició en paper

15 de febrer de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

“Veure casa meva mentre corro és el que més em motiva de la Mitja”

Toni de Arriba Voluntari i corredor de la Mitja

“Veure casa meva  mentre corro és  el que més em  motiva de la Mitja”
Publicitat