Avui
9.3º 62% 16.7 Km/h
Publicitat

Notícia

La Tela acull dues exposicions sobre energia i canvi climàtic

Es poden visitar fins divendres i s'emmarquen en la cloenda del projecte europeu Compose

El museu de la Tela acull les dues mostres fins el 16 de març
El museu de la Tela acull les dues mostres fins el 16 de març
El Museu de Ciències Naturals ofereix fins divendres dues exposicions relacionades amb l'energia que s'emmarquen en la jornada de cloenda del projecte europeu Compose. L'exposició Actuem amb energia mostra com es pot fer llum a partir d'un recurs que es troba a la natura i també es fixa en els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés o en els efectes del nostre consum. També se centra en el canvi climàtic i en les seves conseqüències, i en quin paper hi juguen les administracions locals, nacionals i internacionals.


L'altra exposició que ofereix La Tela, Treballem per una energia sostenible, és una mostra inscrita en el marc del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, promogut per la Unió Europea. També gira entorn al canvi climàtic i tracta sobre la seva mitigació i adaptació a través d’actuacions com ara la promoció de l’eficiència energètica als equipaments municipals i també a les llars. Totes dues exposicions estan organitzades per la Diputació de Barcelona.

El projecte europeu COMPOSE (Rural Communities engaged with Positive Energy) es proposa incrementar la presència d’energies renovables en la presa de decisions i els instruments de planificació, alhora que pretén afavorir la proliferació de models de negoci i el desenvolupament d’empreses d’economia verda, tot connectant els potencials locals de generació d’energies renovables i les xarxes de distribució.

Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat