Avui
10.2º 52% 0.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Oncovallès lliura els premis del vuitè Concurs de Dibuix

L'entitat ha premiat quinze nens i nenes de cinc escoles granollerines

Els infants premiats al vuitè concurs de Dibuix d'Oncovallès - Foto: Oncovallès
Els infants premiats al vuitè concurs de Dibuix d'Oncovallès - Foto: Oncovallès
L'entitat Oncovallès ha premiat quinze nens i nenes que han participar a la vuitena edició del Concurs de Dibuix Els Petits Voluntaris fan grans dibuixos. Enguany s'havien presentat el concurs 663 dibuixos repartits en nou categories i de cinc escoles de Granollers –Lledonrs, Salvador Llobet, Escola Pia, L'Estel i l'Escola Municipal del Treball (EMT). Cada obra premiada s'ha endut un lot amb regals de Joguines Cladellas.

Els guardonats han estat els següents:

Alba Pérez, de l'IEs EMT i en la categoria Al més artístic, Laia Codolà, de l'Escola Pia i en la categoria Al més juganer, Carlos González i Iker Grajera, de l'escola l'Estel, i Valèria Murtró, de la Pia –tots en la categoria Al més divertit– Nora Carreras, de la Salvador Llobet i en la categoria Al més treballador, Laia Requena, alumna de l'escola Salvador Llobet en la categoria Al més colorit, Clàudia Sánchez, de l'escola Lledoner, Leila Tirina de l'Estel i Alba Rubio, de l'EMT –totes en la categoria Al més detallista–, Queralt Rovell, de l'Estel i en la categoria Al més festiu, Noelia Linoango, de l'EMT i en la categoria Al que té més xispa, i Arnau Brunes, Asia Meziani i Jan Soriano, tots tres de l'escola l'Estel i en la categoria Al més solidari.

L'acte es va celebrar a la sala d'actes de l'EMT i va comptar amb l'arterapeuta Núria Molina, la directora de l'EMT Montse Bosch, el regidor d'educació, Francesc Arolas, l'adjunta a direcció d'Oncovallès, Petri Lavado, la coordinadora de l'entitat, Carme Grau, i el president d'Oncovallès, Pere Cladellas, a més de professors de les cinc escoles participants.
 

 
 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat