Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h
Publicitat

Notícia

El TAG porta un espectacle de dansa 'secret' a Roca Umbert

En el marc d'un programa de fidelització de públics, amb el suport de l'ODA de la Diputació

Roca Umbert
Roca Umbert
El Teatre Auditori de Granollers organitza una sessió del programa de fidelització de públics, Escenari Secret, en col·laboració amb l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona. Serà aquest divendres, a les 20 h, a espais de Roca Umbert, i tindrà la dansa com a protagonista

Així doncs, en aquesta ocasió, l’Escenari Secret estarà centrat en la dansa i tindrà un programa sorpresa. Els interessats es poden inscriure juntament amb un acompanyant que no sigui públic habitual del teatre en aquest enllaç.

Aquest any, l'Escenari Secret està organitzat per l'espai públic jove d'Escena grAn i va dirigit als menors de 26 anys. Permetrà viure una experiència artística diferent. Qui hi tingui interès ha de buscar un amic o amiga, company/a de classe, veí o veïna, etc. que no hagi tingut cap experiència en el món de les arts escèniques i apuntar-s'hi.

L'ODA impulsa el programa Escenari Secret com a recurs de fidelització i creació de nous públics dels teatres de la Xarxa d'Espais Escènics Municipals. A l'Escenari Secret els teatres conviden els seus espectadors a viure una experiència cultural sorpresa, fora de la programació habitual i en espais no convencionals.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions

Aparador

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua
giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat