Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h
Publicitat

Notícia

La 3a edició de l'Etcètera creix en espais i farà tallers a Can Bassa i a l'institut Marta Estrada

La proposta inclou una dotzena d'activitats dirigides a joves d'entre 12 i 16 anys, que s'allargaran de febrer a juliol

El Gra organitza des de l'any passat l'Etcètera
El Gra organitza des de l'any passat l'Etcètera
Ja estan obertes les inscripcions de la 3a edició de l'Etcètera, els tallers educatius dirigits a joves de 12 a 16 anys que organitza el Gra. La principal novetat és l'organització dels anomenats Binomis, activitats que es realitzaran per primera vegada al Centre Cívic de Can Bassa, on es farà un taller relacionat amb la cultura popular, i a l'institut Marta Estrada, que acollirà activitats esportives. A més, a tots dos espais s'hi podrà fer estudi assistit.  

L'Etcètera proposa en aquesta nova edició una dotzena de tallers lúdics i formatius, com danses urbanes, circ, fotografia, programació informàtica, creació literària, mobilitat en bicicleta, creació d'un còmic, d'un joc de taula amb àudios i vídeos per a aficionats a les manualitats i a la tecnologia, cultura hip-hop i rap i també un taller audiovisual de creació d'una pel·lícula.

Els joves de l'ESO que tinguin la tarda lliure poden apuntar-s'hi fins el 21 de febrer anant al Gra o a través del seu web. Els qui vulguin participar als Binomis també poden apuntar-s'hi anant-hi el primer dia de taller. Els tallers es realitzaran de febrer a juliol i tenen diferents preus, tot i que oscil·len entre els 17 i els 25 euros, aproximadament.

La segona edició de l'Etcètera acaba aquest mes de gener després d'haver fet set tallers i d'haver comptat amb més de 80 inscrits. Aviat, tant al Gra com a la seva pàgina web s'hi podran veure els resultats finals d'aquestes activitats.

Obertes les inscripcions dels tallers per als més grans
Paral·lelament, el Gra també té obertes les inscripcions de la majoria de cursos que organitza per a joves d'entre 16 i 35 anys. Com en el cas de l'Etcètera, les persones interessades poden apuntar-s'hi anant al Gra o a través de la seva pàgina web.
 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions

Aparador

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua
giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat