Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Els nous testos del carrer Ricomà posen el colofó a les obres

L'Ajuntament inaugurarà formalment la reforma dissabte al migdia

La instal·lació aquesta setmana de jardineres amb forma de testos de grans dimensions –semblants als del pont de la plaça de la Constitució– ha posat el colofó a les obres del carrer Ricomà, entre els carrers d’Anníbal i Navarra i un tram d’Isabel de Villena fins a Sant Jaume. Els treballs finalitzaran amb l’enjardinament dels testos després que aquesta setmana s’hagin acabat de polir alguns detalls de la pavimentació i el clavegueram.

Així, dissabte (12 h) l’Ajuntament farà l’estrena oficial de la reforma amb una passejada inaugural. D’aquesta manera l’illa de  vianants continua incrementant la seva superfície, en 2.600 metres quadrats més, gràcies a aquesta renovació integral que va començar el maig.

Ha estat una actuació que ha convertit el carrer a un sol nivell, amb ús prioritari per als vianants –estarà permès el pas de veïns i càrrega i descàrrega, però s’ha fet un canvi de sentit–. La part central del carrer s’ha fet amb peces de formigó de color cendra i els laterals en quatre colors diferents. S’ha renovat també la xarxa de clavegueram i d’aigua potable i s’han soterrat els serveis aeris. Constraula Enginyeria i Obres, SAU ha portat a terme els treballs per un import de 567.917,28 euros, IVA inclòs.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions

Aparador

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua
giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat