Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Els centres cívics reben l’hivern amb cinc festes populars

S'han programat quintos de Nadal, actuacions, jocs infantils i xocolatades

Actuació del grup d’animadores del curs de pom-pom dance de Can Gili
Actuació del grup d’animadores del curs de pom-pom dance de Can Gili
Quan falten pocs dies per al canvi d’estació, els centres cívics de la ciutat han programat diverses festes per donar la benvinguda a l’hivern amb una pila d’activitats obertes a la participació de tothom i organitzades per les entitats dels barris.

El tret de sortida a aquestes celebracions el donarà el centre cívic Palou on avui, dijous, Pol Aumedes presentarà el vídeo i l’espectacle El Foraster dels centres cívics, que repassa els espais de Palou que l’artista ha visitat (18 h). Després hi haurà berenar popular i una entrega de regals a través d’un joc d’intercanvi.  

L’endemà hi ha activitats previstes en dos centres cívics més de la ciutat. D’una banda, el de Can Gili (18 h) n’ha programat per a tots els gustos i edats, amb una actuació del grup d’animadores del curs de pom-pom dance i balls del grup de joves Move! També hi haurà bingo i berenar per a tots els participants.

Per la seva banda, al centre cívic Can Bassa s'anima els veïns a apropar-s’hi amb “el barret més divertit o nadalenc” per gaudir de totes les activitats que hi ha previstes, com l’espectacle Simplicitats a càrrec de Xucrut Teatre (18.30 h), nadales de les Implicadas i caldo comunitari, i te marroquí.

Passat el cap de setmana, el centre cívic Jaume Oller ha preparat una xocolatada, actuacions de la coral Sonata i del grup de guitarra I molt més! A més, durant els dies previs es farà una recollida solidària de productes per a El Xiprer. Tothom qui porti conserves, oli, productes d’higiene o de neteja de roba entrarà al sorteig d’una panera de Nadal.

L’últim centre cívic en donar la benvinguda a l’hivern serà el del Nord. Ho farà dimarts amb jocs infantils (17.30 h), un quinto de Nadal (18.30 h) amb paneres per als participants i berenar per a tothom.

Les galetes, protagonistes al Diverdivendres

El centre cívic de Palou celebra demà una nova edició del Diverdivendres, aquest cop pensada per als nens i nenes que vulguin aprendre a fer galetes. Es realitzarà una sessió per a infants de 3 a 5 anys (17.15 h) i una altra per nens i nenes de 6 a 10 anys (18.30 h). L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia al telèfon 93 879 24 69 perquè les places són limitades.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions

Aparador

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua
giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat