Avui
9.3º 62% 16.7 Km/h
Publicitat

Notícia

ERC s’erigeix com a garantia per fer la República i aturar el 155

El Homrani assegura que “tenim dret a estar tristos, però també l’obligació de tirar endavant”

Galtié, Vilaret i el Homrani, amb part de la militància vallesana durant l'acte de presentació de la campanya d'ERC del Vallès Oriental
Galtié, Vilaret i el Homrani, amb part de la militància vallesana durant l'acte de presentació de la campanya d'ERC del Vallès Oriental
ERC del Vallès Oriental ha presentat aquest dimarts la campanya per a les eleccions del 21-D en un acte previst per dilluns, però que va aplaçar després de conèixer-se que el president d’ERC, Oriol Junqueras, Forn i els Jordis, seguirien en presó preventiva.

Arran d’aquesta notícia, el primer candidat dels republicans a la comarca, Chakir El Homrani, ha assegurat que “tenim dret a estar tristos i dolguts, però també tenim l’obligació de tirar endavant i demostrar que som garantia contra el bloc del 155 i per fer la República”.

El regidor de l’Ajuntament de Granollers ha qualificat l’empresonament de Junqueras d’ “injust” i les eleccions d’ “il·legitimes”: “avui no hauríem de ser aquí. Primer perquè l’acte s’havia d’haver fet dilluns i després perquè són unes eleccions mancades de garanties. Però hem de defensar la democràcia i fer que els qui defensen la raó de l’Estat per sobre de l’Estat de dret no se’n surtin. Per això vam acceptar participar en aquestes eleccions, no tenim por ni de les urnes ni dels electors”, ha apuntat.

El Homrani ha destacat que “en aquestes eleccions ens hi juguem molt: la llibertat dels presos polítics, parar el 155, recuperar les institucions catalanes i fer República, donant resposta al mandat de la ciutadania i garantint l’Estat del benestar i la igualtat d’oportunitats”.

El candidat republicà ha qualificat la construcció de la República com “la política més progressista que es pot fer en aquest país” i ha presentat el partit com “garantia de la bona gestió, que demostrem dia a dia a les administracions, i contra la corrupció”.

L’acte ha comptat amb les candidates Marta Vilaret i Sònia Galtié i el president d’ERC del Vallès, Oriol Ramón, a més de diversos alcaldes i membres de la formació republicana.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat