Avui
9.3º 62% 16.7 Km/h
Publicitat

Notícia

La CUP enceta la campanya amb una crida a "desbordar les urnes per defensar la república"

Els cupaires han presentat el lema 'Dempeus' davant l'Escola Ponent, un dels punts de votació de l'1-O

La Crida per Granollers-CUP ha triat l'Escola Ponent com a espai "simbòlic" per iniciar la campanya electoral per al 21-D –amb el lema Dempeus– i fer una crida per "desbordar les urnes contra la repressió i per lluitar per defensar la república", deia la portaveu de la formació a la ciutat, Maria Oliver.

En començar l'acte, membres de la formació anticapitalista han ofert clavells blancs davant l'escola com "un homenatge a un poble organitzat, no només l'1-O, sinó també de forma quotidiana a les escoles i instituts públics". Oliver lloava la feina de mestres i professors i "la defensa aferrissada de la nostra llengua tan minoritzada i atacada".

La líder de la CUP recordava que aquestes són unes eleccions "il·legítimes i imposades per un Estat que vol reforçar el règim del 78 que s'està començant a afeblir", diu Oliver, qui afegeix que "davant de la por, reacciona a cops i amb empresonaments".

De fet, Oliver també ha denunciat "una guerra repressiva de baixa intensitat, en especial contra els CDR" i explicava que sovint hi ha casos d'identificacions durant enganxades de cartells i altres accions dels comitès.

La campanya de la CUP a Granollers inclourà tant parades al carrer, com actes de mitjà format amb espais més lúdics i un acte central el 17 de desembre a la plaça Maluquer i Salvador, amb Gabriela Serra i Arnau Comas, número 9 per Barcelona.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat