Avui
9.3º 62% 16.7 Km/h
Publicitat

Notícia

El Consell Comarcal guanya un premi Educaweb per la Fira Guia't

El certamen adreçat a estudiants de 4t d'ESO se celebra anualment a Roca Umbert

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha rebut una menció especial a la 10a edició dels Premis Educaweb d’orientació acadèmica i professional per al projecte de la Fira Guia't, que se celebra anualment a Roca Umbert. El president del Consell Comarcal, David Ricart, i la tècnica de l'àrea de Serveis Personals i responsable del projecte, la granollerina Núria Maynou, van rebre la Menció Especial Educaweb.

Aquests premis van sorgir amb l'objectiu de posar en valor l'orientació acadèmica i professional a l'Estat. Enguany es premiaven projectes d'orientació acadèmica i professional en les categories següents: Institucions, Professionals, Empreses i Orientadors menors de 35 anys amb projectes no aplicats. També es van lliura la Menció Ciutat Orientadora, que va anar a parar a la ciutat de Sabadell reconeixent-li l’esforç i el treball fet en l’àmbit de l’orientació i l’acompanyament els joves,  la Menció Enric Renau i Permanyer, que va anar a parar al grup de recerca i la Menció Especial Educaweb, atorgada al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La Menció Educaweb està fora de concurs, i vol premiar el treball realitzat en l’àmbit de l’orientació o la trajectòria d’una institució o d'un professional des de l’experiència compartida amb Educaweb. Així, enguany s’atorga el guardó al  Consell Comarcal del Vallès Oriental per l’aposta decidida per l’orientació acadèmica i professional a través de l’emblemàtic i consolidat projecte de la Fira Guia’t, una mostra organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l'Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya que s’adreça a alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de batxillerat que abandonen els estudis i altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. A partir de visites concertades a través de l’escola, o individualment, a més de visitar els estands expositors, la fira ofereix altres activitats com tallers d'orientació i autoconeixement, assessorament individualitzat i diverses xerrades adreçades a diferents col·lectius: joves, professorat, pares i mares, persones ocupades o desocupades.
 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat