Avui
12.4º 73% 7.4 Km/h
Publicitat

Notícia

Tot a punt per a la sisena edició del Fantastik Granollers

El Centre Cultural acollirà el festival del 17 al 19 de novembre

Cartell de la 6a edició del festival Fantastik Granollers
Cartell de la 6a edició del festival Fantastik Granollers
El Centre Cultural acollirà des d'aquest divendres i fins diumenge la sisena edició del Fantastik Granollers, el festival de cinema fantàstic i de terror de la ciutat. 

Enguany, 450 curtmetratges s'han presentat al concurs del Fantastik, d'entre els quals se n'han escollit 24 finalistes -14 de ficció i 10 d'animació-. Els curtmetratges opten a diversos premis, com el de millor curt, millor actriu o actor o millor banda sonora. També hi ha el premi del públic, on el espectadors podran votar in situ el millor curt. A més, durant els tres dies de festival es projectaran sis pel·lícues, com la gallega Dhogs o les pel·lícules d'inspiració manga I'm a hero i Museum

A la mostra que cada any acull el hall del Centre Cultural s'hi exposaran enguany una quinzena d'obres de l'artista granollerí Andreu Zaragoza. A més, també hi haurà un espai gastronòmic amb una barra a càrrec de Can 60.

L'any passat, unes 400 persones van passar pel festival, una xifra que l'organització espera mantenir o superar. "És un gènere que està molt de mode, ho podem veure en sèries d'exit com Stranger Things o Black Mirror. El públic no fa més que créixer", apunta Ramon Daví, codirector del Fantastik. 

Al web del festival es pot consultar tant la programació com l'horari de les projeccions. També s'hi poden comprar les entrades. 

 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Aparador

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper

15 de febrer de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

“Veure casa meva mentre corro és el que més em motiva de la Mitja”

Toni de Arriba Voluntari i corredor de la Mitja

“Veure casa meva  mentre corro és  el que més em  motiva de la Mitja”
Publicitat