Avui
9.9º 62% 6.9 Km/h
Publicitat

Notícia

Un trinomi actoral d'excepció, al servei de l''Art' al Teatre Auditori

Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís X. Villanueva interpreten el text de la francesa Yasmina Reza

Francesc Orella, Pere Arquillué i Lluís X. Villanueva – Foto: TAG
Francesc Orella, Pere Arquillué i Lluís X. Villanueva – Foto: TAG
Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís X. Villanueva són el trinomi que ha portat a Catalunya el fenomen internacional Art, un text de la dramaturga francesa Yasmina Reza, que ha estat traduït a 35 idiomes –al català per Jordi Galzeran– i que dissabte arriba al Teatre Auditori de Granollers amb una doble sessió (18 h i 21 h).

Estrenat el 1994, Art és una comèdia intel·ligent sobre l’amistat i el preu de la mateixa, que en la versió catalana ha comptat amb tres actors d’excepció, que omplen un escenari minimalista –amb poc més que un sofà i una cadira–.

Dissabte, al Teatre Auditori i en dues sessions, el públic veurà com un quadre en blanc posa a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar. Pagaries 200.000 euros per un quadre en blanc? Aquest és el punt de partida per a aquesta obra enginyosa i divertida, dirigida per Miquel Gorriz.

Francesc Orella (molt conegut actualment pel seu paper protagonista a la sèrie de TV3 Merlí), Pere Arquillué (també un habitual de la televisió catalana, fins fa uns mesos a La Riera) i Lluís Xavier Villanueva (que es va donar a conèixer pel gran públic pel seu paper a Plats Bruts i que també és dels actors més reconeguts del panorama actual al país) s’encarreguen de l’esgrima dialèctica que caracteritza els personatges de l’obra. De fet, la crítica ha destacat sobretot la interpretació impecable d’aquests grans de l’escena catalana.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

giny

Edició en paper

16 de novembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat