Avui
9.9º 62% 6.9 Km/h
Publicitat

Notícia

Comencen les obres d'ampliació de voreres del carrer Josep Carner

A la vorera nord, entre la zona d'aparcament, s'hi plantarà arbrat

L'Ajuntament de Granollers iniciarà aquesta setmana les obres d'ampliació de les voreres del carrer Josep Carner, en el tram entre la plaça de la Font Verda i el carrer Argentina. Els treballs, que durà a terme l'empresa Serxar, tenen un pressupost d'119.975 euros i un termini d'execució previst de tres mesos.

En el tram del carrer de Josep Carner s'ampliaran tant la vorera sud com la nord fins arribar als 2 metres d'amplada, per la qual cosa es reduirà l'amplada de la calçada, tot i que es mantindrà l'aparcament en el costat nord. En la vorera nord, entre la zona d'aparcament, s'hi plantarà arbrat i es farà també una nova xarxa de reg.

En la cruïlla amb el carrer de Josep Maria de Segarra es crearà un nou pas de vianants, amb una orellera que aportarà més seguretat i farà disminuir la velocitat dels vehicles. A més, també es renovaran 40 metres de clavegueram i l'asfalt de tot el tram.

Pel que fa als serveis, a la vorera sud es desplaçaran els punts de llum, que actualment queden al mig del pas i també es farà una nova canalització per a l'enllumenat. A més s'aprofitarà per soterrar els tubs de la xarxa elèctrica d'Estabanell.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

giny

Edició en paper

16 de novembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat