Avui
12.4º 73% 7.4 Km/h
Publicitat

Notícia

L'Ajuntament amplia l'aparcament gratuït del costat de l'Hospital

El nou solar que s'està condicionant té una capacitat d'entre 75 i 80 places, que se sumaran a les 105 actuals

Aparcament a prop d'Urgències
Aparcament a prop d'Urgències
L'Ajuntament ha iniciat els treballs de condicionament d'un solar per ampliar l'actual aparcament gratuït al costat de l'Hospital General de Granollers. Els terrenys estan situats a la part superior de l'altre pàrquing, que el consistori va arranjar a principis d'any i que està prop del Servei d'Urgències, a la Torre Pinós. Amb el nou espai es preveu guanyar prop de 80 places que se sumaran a les 105 actuals.

Per espai d'uns 15 dies, s'arreglarà el camí per a vianants pavimentat, des de la vorera del primer aparcament que es va fer, fins al solar. En aquest itinerari s'incorporarà enllumenat i senyalització horitzontal i vertical. En l'aparcament mateix també es col·locaran punts de llum i elements separadors que delimitin millor les places per aparcar, de manera que els vehicles es disposaran més ordenadament.

Es calcula que un cop estigui condicionat el solar hi podran aparcar entre 75 i 80 vehicles, que se sumaran a les 105 places que es van posar en marxa el març d'aquest any. De manera que a tocar de l'Hospital hi haurà al voltant de 180 places gratuïtes d'aparcament, a banda de les que hi ha en els carrers propers.

L'empresa Eurocatalana Obres i Serveis, SL portarà a terme aquests treballs que tenen un pressupost de 25.770 euros. L'ampliació es fa també en els terrenys que l'Ajuntament va llogar al propietari per un període de 7 anys.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Aparador

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper

15 de febrer de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

“Veure casa meva mentre corro és el que més em motiva de la Mitja”

Toni de Arriba Voluntari i corredor de la Mitja

“Veure casa meva  mentre corro és  el que més em  motiva de la Mitja”
Publicitat