Avui
12.4º 73% 7.4 Km/h
Publicitat

Notícia

Els Xics descarreguen per primer cop el 7 de 8

La colla ho ha aconseguit durant la seva 26a Diada, en què ha estat acompanyada de Minyons de Terrassa i Castellers de Sants

Celebració dels Xics després de descarregar el 7 de 8 per primera vegada
Celebració dels Xics després de descarregar el 7 de 8 per primera vegada
Els Xics de Granollers han aconseguit descarregar el 7 de 8 per primera vegada a la seva història. Ha estat a segona ronda de l'actuació de la seva diada, després d'un intent desmuntat. La colla no ha tingut problemes fins a carregar-lo, però ha hagut de treballar de valent durant la descàrrega. Tot i això, els Xics l'han sabut defensar parant cada batzegada i l'han salvat amb cap fred i molt esforç.

La colla ha començat a primera ronda amb el cinquè 3 de 8 de la temporada, descarregat amb solvència, i ha afrontat el 4 de 8, com a últim castell, que ha quedat només carregat. Aquesta diada, la colla ha portat a plaça els 3 castells de 8 en una mateixa actuació.

Per la seva banda, Minyons de Terrassa, que participen en cada diada dels Xics, han descarregat el 3 de 9 amb folre com a castell més important. També han portat un 2 de 8 amb folre i un 4 de 8. Els Castellers de Sants s'han anotat la torre de 8 amb folre, el 3 de 8 i el 5 de 8. 

Amb la Diada dels Xics, la colla tanca temporada amb tretze 4 de 8 descarregats, i un de carregat; ha descarregat 5 vegades el 3 de 8 (que recuperava després de dues temporades), i ha fet dues torres de 7, com a castells més destacats.

Convidats estrella
Aquest dissabte, els Xics han convidat la Colla Castellera de Madrid a l'actuació de Vigília, que ha fet la seva primera actuació a Catalunya descarregant tres nous castells a la Porxada: el 4 de 6, el 3 de 6 amb agulla i la torre de 6. Els Xics han descarregat un 3 de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7. Totes dues colles han fet pilars de 4 durant la cercavila pels carrers del centre de la ciutat. 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Aparador

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper

15 de febrer de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

“Veure casa meva mentre corro és el que més em motiva de la Mitja”

Toni de Arriba Voluntari i corredor de la Mitja

“Veure casa meva  mentre corro és  el que més em  motiva de la Mitja”
Publicitat