Avui
9.9º 62% 6.9 Km/h
Publicitat

Notícia

Els Xics descarreguen per primer cop el 7 de 8

La colla ho ha aconseguit durant la seva 26a Diada, en què ha estat acompanyada de Minyons de Terrassa i Castellers de Sants

Celebració dels Xics després de descarregar el 7 de 8 per primera vegada
Celebració dels Xics després de descarregar el 7 de 8 per primera vegada
Els Xics de Granollers han aconseguit descarregar el 7 de 8 per primera vegada a la seva història. Ha estat a segona ronda de l'actuació de la seva diada, després d'un intent desmuntat. La colla no ha tingut problemes fins a carregar-lo, però ha hagut de treballar de valent durant la descàrrega. Tot i això, els Xics l'han sabut defensar parant cada batzegada i l'han salvat amb cap fred i molt esforç.

La colla ha començat a primera ronda amb el cinquè 3 de 8 de la temporada, descarregat amb solvència, i ha afrontat el 4 de 8, com a últim castell, que ha quedat només carregat. Aquesta diada, la colla ha portat a plaça els 3 castells de 8 en una mateixa actuació.

Per la seva banda, Minyons de Terrassa, que participen en cada diada dels Xics, han descarregat el 3 de 9 amb folre com a castell més important. També han portat un 2 de 8 amb folre i un 4 de 8. Els Castellers de Sants s'han anotat la torre de 8 amb folre, el 3 de 8 i el 5 de 8. 

Amb la Diada dels Xics, la colla tanca temporada amb tretze 4 de 8 descarregats, i un de carregat; ha descarregat 5 vegades el 3 de 8 (que recuperava després de dues temporades), i ha fet dues torres de 7, com a castells més destacats.

Convidats estrella
Aquest dissabte, els Xics han convidat la Colla Castellera de Madrid a l'actuació de Vigília, que ha fet la seva primera actuació a Catalunya descarregant tres nous castells a la Porxada: el 4 de 6, el 3 de 6 amb agulla i la torre de 6. Els Xics han descarregat un 3 de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7. Totes dues colles han fet pilars de 4 durant la cercavila pels carrers del centre de la ciutat. 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

giny

Edició en paper

16 de novembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat