Avui
12.4º 73% 7.4 Km/h
Publicitat

Notícia

TV3 emet el documental 'Treballar després de la crisi', d'una productora granollerina

El treball de 'El Videocassette' es podrà veure el dimarts (21.50 h) al programa 'Sense ficció'

L'equip de El Videocassette durant un rodatge. Foto: Roca umbert Fàbrica de les Arts
L'equip de El Videocassette durant un rodatge. Foto: Roca umbert Fàbrica de les Arts
TV3 emetrà al programa 'Sense ficció' de dimarts a la nit (21.50 h) el documental Treballar després de la crisi, un treball de la productora El Videocassette, instal·lada a Roca Umbert.


Es tracta d'un documental de 50 minuts que analitza com afectarà l'arribada de robots i d'intel·ligència artificial als llocs de treball, en la que alguns anomenen la Quarta Revolució Industrial: "pren com a punt de partida la situació de crisi duríssima que ha patit l'Estat espanyol, i que segons algunes veus ja està en vies de superació, i com això s'encavalca amb la tendència mundial d'implantar tecnologies avançades en l'àmbit laboral", explica Jaume Ginestà, director de Treballar després de la crisi. "El documental analitza casos pràctics, com implantacions tecnològiques en àmbits tradicionalment reservats als humans, com la cura de persones grans, els call centers o la conducció. En paral·lel, segueix un curs de programació per a persones aturades que s'ha fet a Balaguer", apunta.

A més de Jaume Ginestà com a director, el documental ha estat realitzat per Gerard Franch - fundador, juntament amb Ginestà, de la productora El Videocassette- i Arnau Monràs s'ha encarregat del guió. 

El Videocassette és una productora de continguts audiovisuals especialitzada en la realització de documentals. Està instal·lada a Roca Umbert i des de l'any 2009 ha produït treballs com Marihuana. Entre el verí el fàrmac, Univers Guissona o 295 dies, tots emesos per Televisió de Catalunya. Tant Franch com Ginestà s'han mostrat "contents" que el programa Sense ficció emeti el seu documental, a més, en horari de prime time.

Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Aparador

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper

15 de febrer de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

“Veure casa meva mentre corro és el que més em motiva de la Mitja”

Toni de Arriba Voluntari i corredor de la Mitja

“Veure casa meva  mentre corro és  el que més em  motiva de la Mitja”
Publicitat