Avui
9.3º 62% 16.7 Km/h
Publicitat

Notícia

Adif invertirà 1,8 milions d'euros a eliminar dos passos a nivell de Granollers i un tercer a la Garriga

L'obra preveu un nou pas inferior més ampli a l'actual de Can Ninou

Adif –l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries– ha licitat per 1,8 milions d’euros les obres de supressió de tres passos a nivell a la línia de tren R3, entre Barcelona i Puigcerdà –dos dels quals es troben al terme municipal de Granollers i un tercer a la Garriga–. Les obres, explica Adif, s’emmarquen en el projecte de desdoblament de la via en el tram entre Parets i la Garriga i s’executaran de manera prèvia a les actuacions en infraestructures.

A Granollers, la inversió total serà de 990.366 euros (IVA inclòs) i permetrà eliminar els passos a nivell situats a l’altura dels quilòmetres 25,268 i 26,540 de la línia. En aquestes obres es preveu la construcció d’un nou pas inferior per a vianants que ampliarà les dimensions de l’actual fins a arribar als 7 metres d’amplada i els 4 d’alçada.

A més, “per permetre una millor permeabilització i garantir l’accés a zones urbanes i habitatges propers”, indica Adif, s’executaran dos camins d’accés, un d’ells paral·lel a la via pel seu marge esquerra; i un segon entre l’actual pas inferior de Can Ninou i el camí de l’Esquella per la banda oest de les vies, i connectant amb el Camí de la Serra, tot vorejant el bosc de Can Amat.

A la Garriga s’invertiran 894.969 euros per eliminar el pas a nivell situat a l’altura del quilòmetre 36,181 a la zona del camí de Can Terrers. Aquí, es farà un nou pas inferior –amb una amplada de 8 metres i 5 d’alt– a uns 40 metres de l’actual pas a nivell.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat