Avui
9.3º 62% 16.7 Km/h
Publicitat

Notícia

L'AEP Congost i Jordi Camp instal·la un desfibril·lador per als polígons

S'unicarà a l’exterior del Parc de Bombers de l’Avinguda Sant Julià el proper dimarts a les 15 hores

Vista general dels polígons Congost i Jordi Camp
Vista general dels polígons Congost i Jordi Camp
L’associació d’empresaris i propietaris del polígons industrials Congost i Jordi Camp, representada i gestionada per PIMEC Polígons, instal·larà el proper dimarts (15 h), un desfibril·lador (DEA) al Polígon Congost, situat estratègicament per tal de donar cobertura als dos sectors que agrupa l'entitat.
 

Amb l’objectiu d’oferir una actuació pràcticament instantània en cas d’insuficiències cardíaques, l'AEP Congost i Jordi Camp, amb la col·laboració de l’Ajuntament i dels Bombers, ha dotat als Polígons Industrials d'un Desfibril·lador Extern (DEA), que s'instal·larà a l’exterior del Parc de Bombers (avinguda Sant Julià, 113-115).
 
Els responsables de la iniciativa consideren que “d’aquesta manera serà accessible al públic en general i fàcilment utilitzable en cas d'emergència cardíaca en qualsevol dels dos polígons”.
 
L'aparell, un Desfibril·lador Semiautomàtic Cardiac Science G5, s'encarrega d’avaluar el ritme cardíac i dona les instruccions a seguir mitjançant veu i text, guiant al reanimador al llarg de tot el procés de desfibril·lació. 
 
S’estima que les possibilitats de sobreviure en cas d’un atac de cor disminueixen un 10% per cada minut que passa sense assistència mèdica adequada, el que fa que sigui encara més important una ràpida actuació.
 
L'AEP Congost i Jordi Camp portarà a terme dimarts un taller i demostració a Can Muntanyola, i es parlarà de què és una aturada i com hem d'actuar per ajudar algú que la pateix, així com també es faran pràctiques de reanimació.
 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat