Avui
9.2º 50% 3.2 Km/h
Publicitat

Notícia

Espai Milnotes inaugura un nou local i amplia activitats

El centre de formació en arts escèniques artístiques i dansa que dirigeix Joan Garrido, s’instal·la al carrer Princesa

Joan Garrido amb l'alcalde Josep Mayoral a l'acte d'inauguració aquest diumenge al vespre - Foto: MP
Joan Garrido amb l'alcalde Josep Mayoral a l'acte d'inauguració aquest diumenge al vespre - Foto: MP
El centre de formació en arts escèniques, artístiques i dansa, que dirigeix Joan Garrido i que fins ara tenia la seu al carrer Miquel Ricomà, ha inaugurat diumenge al vespre les noves instal·lacions que ocuparà a partir d’ara al carrer Princesa, 36. 
 
L’escola va ser fundada per l’actor Garrido l’any 2000 i des d’aleshores s’ha caracteritzat per ser un motor de creacions, d’actuacions en directe, de muntatges musicals i diverses produccions pròpies d'èxit. El seu objectiu és fomentar la participació de persones en el coneixement de les arts escèniques, tot estimulant la creativitat pròpia i col·lectiva.
 
Tot coincidint amb la inauguració de la nova seu, Espai Milnotes ofereix un ampli serveis de propostes que van des de l’educació en les arts escèniques i la dansa per a gent de totes les edat, fins a l’organització i participació en esdeveniments socials de tot tipus: festes i casaments, entre altres.
 
El seu equip artístic està format per Yolanda Vargas, Joan Muntal, Cristina Molina, Sara Pastor, David Gómez, Dani Bernabé, Benjamí Conesa, Esteve Rovira, Carlos Lucas, David Ferrer, Neus Garcia i Carmen López.
 
L’acte d’inauguració del nou local ha tingut lloc diumenge al vespre amb la presència, entre altres personalitats, de l’alcalde.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat