Avui
9.1º 47% 7.4 Km/h
Publicitat

Notícia

Imatges i sons que són signes del Montseny

Els artistes visuals Lurdes R. Basolí i Aleix Plademunt i el músic Mau Boada han fet una mirada sobre la muntanya

Mau Boada, Lurdes R. Basolí i Aleix Plademunt, a la inauguració de l'exposició 'Signis' - Foto: Xavier Solanas
Mau Boada, Lurdes R. Basolí i Aleix Plademunt, a la inauguració de l'exposició 'Signis' - Foto: Xavier Solanas
El Montseny és ple de senyals. Així ho demostra l'exposició Signis, que s'inaugurava divendres i que es podrà veure fins al 26 de novembre al Museu de Granollers. La mostra –que aplega imatges, músiques, sons, senyals i signes– és fruit del treball conjunt de la fotògrafa granollerina Lurdes R. Basolí, del també artista visual i editor, Aleix Plademunt, d'Hostalric, i del músic i productor de Sant Celoni, Mau Boada.

L'exposició s'emmarca en el projecte experimental Terra-lab.cat, impulsat i coordinat pel poeta i assagista Vicenç Altaió; el fotògraf, dissenyador i editor Ignasi López; el dissenyador i professor Sergi Opisso, i el fotògraf i editor Román Yñán.

Es tracta d'un laboratori obert de debat d'idees que convida autors visuals i pensadors a treballar conjuntament en un territori concret i un temps determinat. En el cas de Signis, els tres participants han treballat sobre el Montseny durant un any i mig.

Mont Signis és una expressió provinent del llatí que significa muntanya senyal. Signis significa senyal o signe, prové del grec i significa unir. "Quan els romans viatjaven pel Mediterrani, el Montseny va ser el seu Mont Signus. Han passat més de 2.000 anys. Els romans ja no hi són; la muntanya, sí", recorden els autors de la mostra.
 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat