Avui
9.3º 62% 16.7 Km/h
Publicitat

Notícia

Solmòbil inverteix prop d'un milió d'euros en el concessionari oficial Jaguar Land Rover

El nou espai de 2.400 metres quadrats està situat al quilòmetre 15 de la carretera del Masnou

El concessionari Jaguar es va inaugurar dijous – Foto: Xavier Solanas
El concessionari Jaguar es va inaugurar dijous – Foto: Xavier Solanas
Solmòbil, el concessionari oficial Jaguar Land Rover de Quadis pel Vallés, ha inaugurat a Granollers les seves noves instal·lacions –de 2.400 metres quadrats al quilòmetre 15 de la carrereta del Masnou– i es converteix, així, en l'únic punt de venda de la zona que disposa de Jaguar, la marca de luxe anglesa. Més de 200 persones van assistir dijous a l'esdeveniment en què va estar present el conseller delegat de Quadis, Lluís Soler; el president de Jaguar Land Rover Espanya, Luis Antonio Ruiz; i Ángel Gimeno, el gerent de la concessió Solmòbil.

Segons l’Ángel Gimeno, “l'objectiu d'aquesta nova instal·lació és implantar a Granollers dues de les marques premium més importants del mercat: Jaguar i Land Rover. També hem buscat millorar la qualitat i el disseny del nostre espai per adaptar-ho a un client de primer nivell com és Jaguar Land Rover. Per a això, des de la concessió Solmòbil hem realitzat una inversió potent de prop d'un milió d'euros i hem quadruplicat la plantilla de treballadors”. Gimeno ha afegit que “de cara al 2018 esperem aconseguir els 7,5 milions d'euros de facturació total”.

Solmòbil ha aprofitat aquest esdeveniment per presentar el nou Range Rover Velar, el nou model de la marca Land Rover, que ha estat molt aplaudit pel seu disseny, les seves grans prestacions i la seva tecnologia, que el situa com un referent entre els SUV mitjans.

Durant la inauguració, a la qual també van assistir Carlos Cardús, campió de motociclisme; l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i l'empresari Jaume Bonet, d'Estampacions Sabadell, va comptar amb l'actuació de Music Has No Limits.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat