Avui
9.2º 50% 3.2 Km/h
Publicitat

Notícia

'Boscos' porta al TAG la reflexió poètica sobre el mal i la guerra

La companyia La Perla29, sota la direcció d'Oriol Broggi

Foto: Bito Cels / La Perla29
Foto: Bito Cels / La Perla29
Boscos, una de les propostes teatrals d’aquest any més aclamades per la crítica arriba a Granollers, dissabte (20 h) al Teatre Auditori. L’obra completa la trilogia –amb Incendis i Cels– de l’autor libanès Wajdi Mouawad, novament sota la batuta d’Oriol Broggi i a càrrec de la productora La Perla29.  

Es tracta d’una tragèdia marcada per l’engany de generacions passades i amb repercussions presents. Una intensa odissea que recorre tot el segle passat a partir de la història de set generacions de dones. Un relat punyent, colpidor que serveix de reflexió sobre el mal, les guerres i la història. Mouawad posa, doncs, les seves paraules al servei dels fets històrics més transcendentals de les últimes dècades del segle XX. A Boscos inclou la descripció d’una matança que va tenir lloc a Canadà poc després de la caiguda del mur de Berlín. El 6 de desembre de 1989 a l’escola Politècnica de Mont-real un home armat va matar a 14 dones i en va ferir 13 més.

Amb la direcció d’Oriol Broggi i la traducció al català de Cristina Genebat, surten a escena els actors Màrcia Cisteró, Cristina Genebat, Marissa Josa, Clara de Ramon, Xavi Ricart, Xavier Ripoll, Marc Rius, Carol Rovira, Xavi Ruano, Sergi Torrecilla i Ramon Vila, i creen, durant gairebé quatre hores, un espectacle dramàtic en majúscules.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat