Avui
14.4º 51% 0.0 Km/h
Publicitat

Notícia

'Boscos' porta al TAG la reflexió poètica sobre el mal i la guerra

La companyia La Perla29, sota la direcció d'Oriol Broggi

Foto: Bito Cels / La Perla29
Foto: Bito Cels / La Perla29
Boscos, una de les propostes teatrals d’aquest any més aclamades per la crítica arriba a Granollers, dissabte (20 h) al Teatre Auditori. L’obra completa la trilogia –amb Incendis i Cels– de l’autor libanès Wajdi Mouawad, novament sota la batuta d’Oriol Broggi i a càrrec de la productora La Perla29.  

Es tracta d’una tragèdia marcada per l’engany de generacions passades i amb repercussions presents. Una intensa odissea que recorre tot el segle passat a partir de la història de set generacions de dones. Un relat punyent, colpidor que serveix de reflexió sobre el mal, les guerres i la història. Mouawad posa, doncs, les seves paraules al servei dels fets històrics més transcendentals de les últimes dècades del segle XX. A Boscos inclou la descripció d’una matança que va tenir lloc a Canadà poc després de la caiguda del mur de Berlín. El 6 de desembre de 1989 a l’escola Politècnica de Mont-real un home armat va matar a 14 dones i en va ferir 13 més.

Amb la direcció d’Oriol Broggi i la traducció al català de Cristina Genebat, surten a escena els actors Màrcia Cisteró, Cristina Genebat, Marissa Josa, Clara de Ramon, Xavi Ricart, Xavier Ripoll, Marc Rius, Carol Rovira, Xavi Ruano, Sergi Torrecilla i Ramon Vila, i creen, durant gairebé quatre hores, un espectacle dramàtic en majúscules.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

Edició en paper

14 de desembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat