Avui
11.4º 55% 5.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Granollers participa a les jornades 'Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles'

Hi assistiran membres de l'Ajuntament, de La Magrana Vallesana i productors de Palou

Membres de l'Ajuntament de Granollers conjuntament amb La Magrana Vallesana, experts en el desenvolupament d'iniciatives d'alimentació amb producte local, i productors de Palou, participaran entre dijous i dissabte a les jornades Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles, que se celebren a València amb 15 delegacions de ciutats de l'Estat i uns 150 persones.

Dijous s'inicia la programació amb la reunió de la Red de Ciudades por la Agroecología, de la qual forma part Granollers, i que coordina polítiques agroecològiques.

Divendres es treballarà sobre la governança alimentària i el paper que tenen diferents sectors, organitzacions i agents socials a l'hora de garantir una alimentació sana, accessible i de qualitat per a la ciutadania.

Dissabte es dedicarà a conèixer iniciatives que s'estan desenvolupant a l'estat i en l'àmbit europeu, a l'intercanvi d'experiències i a l'anàlisi de bones pràctiques sobre qüestions relacionades amb l'alimentació.

Els ajuntaments de València i Saragossa, en col·laboració amb la Red de Ciudades por la Agroecología, la Fundació Entretantos i diverses entitats socials, organitzen aquestes jornades.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

giny

Edició en paper

16 de novembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat