Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Granollers participa a les jornades 'Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles'

Hi assistiran membres de l'Ajuntament, de La Magrana Vallesana i productors de Palou

Membres de l'Ajuntament de Granollers conjuntament amb La Magrana Vallesana, experts en el desenvolupament d'iniciatives d'alimentació amb producte local, i productors de Palou, participaran entre dijous i dissabte a les jornades Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles, que se celebren a València amb 15 delegacions de ciutats de l'Estat i uns 150 persones.

Dijous s'inicia la programació amb la reunió de la Red de Ciudades por la Agroecología, de la qual forma part Granollers, i que coordina polítiques agroecològiques.

Divendres es treballarà sobre la governança alimentària i el paper que tenen diferents sectors, organitzacions i agents socials a l'hora de garantir una alimentació sana, accessible i de qualitat per a la ciutadania.

Dissabte es dedicarà a conèixer iniciatives que s'estan desenvolupant a l'estat i en l'àmbit europeu, a l'intercanvi d'experiències i a l'anàlisi de bones pràctiques sobre qüestions relacionades amb l'alimentació.

Els ajuntaments de València i Saragossa, en col·laboració amb la Red de Ciudades por la Agroecología, la Fundació Entretantos i diverses entitats socials, organitzen aquestes jornades.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions

Aparador

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua
giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat