Avui
11.4º 55% 5.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Cita amb les aules per a més de 9.000 escolars

Avui al matí s’han produït a les entrades dels centres escolars les tradicionals trobades entre els nens i nenes després de passades les vacances

Entrada a l'Escola Joan Solans aquest matí - Foto: MP
Entrada a l'Escola Joan Solans aquest matí - Foto: MP
Els nens i nenes de Granollers han tornat aquest matí a la seva habitual cita amb les aules. Passades les vacances d’estiu, els escolars han carregat les seves motxilles i acompanyats dels seus pares s’han concentrat puntuals a l’entrada dels centres d’ensenyament.
 
A Granollers seran més de 9.000 els alumnes que comencen les classes als centres públics i concertats. Fa uns dies, el regidor d’Ensenyament, Francesc Arolas, es referia a “la normalitat general” amb la que comença aquest nou curs. Amb tres nous cicles d’FP, cal destacar el fet que l’IES Marta Estrada iniciï el curs amb obres d’ampliació i millora que han de finalitzar el mes de gener.
 
Durant l’estiu, l’Ajuntament ha portat a terme diverses millores en uns quants centres. En el cas dels centres concertats, cal destacar la nova entrada que ha habilitat a l’Avinguda Sant Esteve l’Escola Pia després de molts mesos en obres. 
 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

giny

Edició en paper

16 de novembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat