Avui
9.9º 62% 6.9 Km/h
Publicitat

Notícia

Més de 250 persones es reuneixen a la Porxada en defensa del referèndum

Manel Gener de l'ANC i Maria Glòria Casanovas d'Òmnium Cultural del Vallès Oriental animen la ciutadania a participar a la manifestació de l’11-S

Concentració a la Porxada aquest divendres al vespre - Foto;  MP
Concentració a la Porxada aquest divendres al vespre - Foto; MP
Després d’organitzar dijous a la plaça de la Corona un acte a favor del dret a poder votar amb normalitat el proper 1 d'octubre, en què es va presentar el manifest A Granollers votar és democràcia, l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i Òmnium Cultural van fer una nova convocatòria per divendres al vespre per tal de testimoniar el rebuig davant la suspensió de la Llei del referèndum per part del Tribunal Constitucional.

Manel Gener, en nom de la ANC, i Glòria Casanovas, en representació d’Òmnium Cultural del Vallès, van animar les més de 250 persones que es van concentrar davant l’Ajuntament, “a seguir treballant per poder votar l'1-O malgrat les amenaces que rebem cada dia per part del govern central i tots els seus mecanismes de pressió”.

Una manera de fer front a aquesta situació passa, segons Gener i Casanovas, “per la celebració de la Diada aquest dimarts, que ha de ser més reivindicativa i més massiva que mai”. Segons Gener, l’ANC de Granollers omplirà un total d’11 autobusos, mentre que a la comarca en seran més de 200.

Gener i Casanovas van coincidir en remarcar que “aquest 11 de Setembre suposarà el final de l’autonomia i el principi de la nova república catalana”.
 
Publicitat

Comentaris

  • No vamos a obedecer a un gobierno que las desobedece pasando por encima del Estatut de Catalunya, la Constitución y los servicios jurídicos de su propio Parlament. Otro referéndum que costará millones y pagaremos todos los catalanes... encima Otegi es invitado de honor de la Diada, todos los catalanes asesinados por ETA se tienen que estar removiendo en sus tumbas. Mañana no veremos ni una bandera catalana en la Diada.

5 -10 -20 -tots
1


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

giny

Edició en paper

16 de novembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat