Avui
14.4º 51% 0.0 Km/h
Publicitat

Notícia

El ple de Granollers condemna "les pintades que coarten el debat polític"

La CUP hi vota en contra perquè les considera un "recurs habitual i històric de la lluita social"

Una pintada a la seu del PSC de fa uns mesos
Una pintada a la seu del PSC de fa uns mesos
El ple de l’Ajuntament aprovava dimarts una moció presentada pel PDeCAT-Demòcrates en què “lamenta qualsevol pintada a la seu d’un partit o a qualsevol immoble, públic o privat, que vagi en la línia de coartar el debat polític”. A l’acord també s’encoratja els afectats per aquests actes a presentar la pertinent denúncia, “especialment quan hi incorrin amenaces”, indicava el portaveu del grup municipal, Àlex Sastre.

“Malgrat que altres vegades hem estat els afectats, ara ens hem mobilitzat arran d’una pintada a la seu d’un altre grup polític” –el PSC–, afegia Sastre. En aquest sentit, el portaveu socialista, Jordi Terrades, assegurava que li consta que “hi ha organitzacions polítiques properes a la CUP que han embrutat aparadors de botigues”.

“Activisme social”
Per la seva banda, la CUP –l’únic grup municipal que hi votava en contra– es desmarcava d’aquest tipus d’accions que “no se situen en cap tàctica política de la CUP”. Amb tot, “no serem qui criminalitzi l’acció social perquè és com s’han aconseguit molts altres canvis i transformacions socials”, deia la portaveu, Maria Oliver. La CUP recordava que les pintades són “recursos habituals i històrics als quals han recorregut moviments socials, sindicals i polítics”, afegia Oliver.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

Edició en paper

14 de desembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat