Avui
15.5º 81% 0.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Obert el concurs de samarretes amb motiu de la caminada per la salut mental

El premi consistirà en l'estampació del disseny escollit i un premi en metàl·lic de 100 euros

Samarreta premiada l'any passat
Samarreta premiada l'any passat
 Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra a l'octubre, la Taula de Salut Mental de Granollers convoca una nova edició del concurs de disseny de samarretes amb una finalitat doble: fomentar la creativitat i la imaginació, i alhora, sensibilitzar la població sobre la malaltia mental, un trastorn que pateix, ha patit o patirà una de cada quatre persones a tot el món. 
 

El disseny escollit s'estamparà en una samarreta que rebran els participants a la caminada popular que es farà el dia 22 d'octubre, amb sortida i arribada al parc Torras Villà. El termini per presentar-se al concurs, obert a majors de 16 anys, acaba el 30 de setembre. Els treballs s'enviaran a l'adreça: samarretacaminadasalutmental@gmail.com. 

El disseny que es presenti haurà de ser inèdit i incorporar la frase “Caminada per la Salut Mental Granollers 2017”. El jurat estarà format per representants del Centre de Salut Mental Benito Menni, l’Ajuntament de Granollers, Intress, Fundació Lar i associació Activament.

El premi consistirà en l'estampació del disseny escollit i un premi en metàl·lic de 100 euros. El veredicte es donarà a conèixer el dia 22 d'octubre en el marc de la caminada. 
 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

Elan Vital inaugura les noves instal·lacions del carrer Museu


giny


Edició en paper

19 d'octubre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat