Avui
9.1º 47% 7.4 Km/h
Publicitat

Notícia

Mitja dotzena de sortides dels Bombers pel fort aiguat d'ahir a Granollers

Va entrar aigua a l'escola bressol Els Barrufets i es va innundar un caixer del BBVA

Els Bombers de la Generalitat van rebre ahir quatre avisos com a conseqüència del fort aiguat que va caure a la tarda sobre Granollers. A més, cinc dotacions de bombers també es van desplaçar a la rambla Tarradellas per apagar un incendi a un pis.

Cap a les 17 h es va formar una nuvolada molt potent al centre del Vallès Oriental i, durant dues hores, va descarregar un fort aiguat molt local a Granollers (62 mm), i a altres punts de l'entorn com la Roca (96 mm).

A les 18.14 h, els Bombers van rebre l'alerta de l'escola bressols Els Barrufets, al carrer Espanya, perquè els hi estava entrant aigua. Poc després (18.29 h), intervenien al Camp de les Moreres perquè sortia aigua del clavegueram i entrava en un local.

Al carrer Corró, 181, es va actuar perquè l'aigua entrava en el forat d'un ascensor i al mateix carrer es va rebre una altra alerta, mentre que al número 23 de l'avinguda Sant Esteve es va inundar un caixer automàtic del BBVA. A més, també es va rebre un avís d'una farmàcia del carrer Girona per entrada d'aigua.

També es van rebre alguns avisos de Canovelles i la Roca. De fet, a l'AP-7, a l'altura d'aquest municipi, un autobús es va avariar i es va haver de fer canviar els passatgers de vehicle. A més, l'aiguat també va provocar problemes de trànsit. Per exemple, un tram de la ronda Sud en direcció al Coll de la Manya es va haver de tallar.

Un incendi
D'altra banda, cinc dotacions dels Bombers es van desplaçar a l'avinguda Tarradellas per un avís de les 19 h. Havia cremat una rentadora que estava a l'exterior, i el foc va afectar el tendal i un moble, així com l'interior es va veure afectat lleugerament pel fum.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat