Avui
26.3º 64% 1.0 Km/h
Publicitat

Notícia

La MAU selecciona sis projectes artístics relacionats amb la fàbrica

El 21 d'octubre s'exposaran les propostes als espais de Roca Umbert

Imatge de la MAU
Imatge de la MAU
Un total de sis projectes de creació contemporània formaran part de la sisena Mostra d’Art Urbà de Roca Umbert Fàbrica de les Arts que se celebrarà el 21 d’octubre als espais i carrers del recinte. Pel que fa a la modalitat d’intervenció a l’espai públic hi haurà tres projectes: Joan Pallé Argilés presentarà el projecte Quin tipus de fàbrica és aquesta?; Tecnoateneu de Vilablareix, La fàbrica de les imatges, i Irma Marco Cànoves portarà La fàbrica dels sons. A la modalitat de moviment, el Col·lectiu Lema presentarà Cúmul; Anja Krakrakowski, A catwalk, i Julia Zac, el projecte Re Bish.

La modalitat d’intervenció a l’espai públic inclou instal·lacions, videoprojeccions, murals i qualsevol intervenció vinculada amb les arts visuals, i la modalitat de moviment agrupa tots aquells projectes d’art d’acció, performance, dansa i qualsevol acció vinculada al moviment com a eina d’expressió.

L’objectiu de la MAU és vincular el passat i el present de la fàbrica, perquè es prengui consciència sobre què eren abans aquests espais, què representaven i com s’han adaptat per esdevenir un lloc de creació, innovació i comunitat.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

giny


Edició en paper

27 de juliol de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

“Tot i que costarà, el futur del periodisme està en la notícia de proximitat”

Àngel Casas Presentador, periodista i Creu de Sant Jordi 2017

“Tot i que costarà, el futur del periodisme està en la notícia  de proximitat”
Publicitat