Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h
Publicitat

Notícia

El BM Granollers presenta les noves equipacions

Hummel seguirà un any més vestint el conjunt vallesà

Ahir a la tarda, el BM Granollers va presentar les noves equipacions per a la temporada 2017-2018 i, un any més, l’encarregada de vestir tots els equips de la casa serà la marca de roba esportiva Hummel. 

Els colors i el material no varien respecte la temporada passada –samarreta blanca i pantalons blaus per la primera equipació i samarreta vermella i pantalons negres per la segona–, però hi ha alguns detalls que diferencien la indumentària d’enguany: des de mig pit fins a les espatlles la primera equipació té una franja blava i la segona una de negra, i els galons clàssics de la marca no aniran sota el braç sinó sobre les espatlles. L’altra gran diferència respecte el curs passat és que els pantalons seran diferents pels equips masculins i els femenins, no unisex com fins ara.

A l’acte, el president del club, Josep Pujadas, va voler destacar la continuïtat a la samarreta de les empreses patrocinadores. Per la seva banda, la directora de màrqueting de Hummel a la península, Zaira Álvarez, va remarcar que la samarreta està sublimada, la qual cosa vol dir que els colors i la publicitat seguiran del mateix to durant tota la temporada.

Partits de pretemporada tancats
El primers equips del BMG es posaran en marxa la setmana vinent –el femení el dia 2 i el masculí el 3– i ja tenen els partits de pretemporada tancats, excepte el Ciutat de Granollers que es celebrarà el 30 d’agost però que encara estan pendents del rival.

Pel que fa a l’equip femení, jugaran a casa el dia 12 contra l’Associació Lleidatana i el 19 el Torneig de València contra el Canyamelar i el Morvedre. El masculí juga el dia 16 contra el BM Huesca a la seva pista i contra el mateix rival el dia 23 a Vilanova del Vallès; el 25 i 26 viatgen a França per jugar el torneig d’Aixen Provence contra el Billere, l’Anaitasuna i el Pays D’aix.

La lliga començarà el dia 9 de setembre per les noies contra el Canyamelar. Pel que fa als nois, encara s’ha de fer el sorteig. En referència a la propera temporada, Pujadas va assegurar que, “som ambiciosos i volem competir per estar com més amunt millor”.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions

Aparador

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua
giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat