Avui
9.9º 62% 6.9 Km/h
Publicitat

Notícia

Cap de setmana sincronitzat a la piscina 3 del CNG

250 alevins es disputaran el Campionat d'Espanya Promoció

Dissabte i diumenge, 35 clubs de tot l’estat i un total de 250 sincronistes disputaran a la piscina 3 del Club Natació Granollers (CNG) el Campionat d’Espanya Aleví Promoció de natació sincronitzada. És un campionat al qual hi accedeixen els segons equips del clubs i els clubs que no s’han classificat per al Campionat d’Espanya Aleví.
Aquesta és la segona edició i l’interès ha sigut exponencial, ja que s’ha doblat el nombre d’inscrits respecte a l’any passat. L’estatal, enguany, s’ha tancat a 12 equips. El CNG participarà en aquesta competició en totes les modalitats existents.

Èxits alevins i juvenils
D’altra banda, el cap de setmana es va disputar el Campionat d’Espanya aleví, juvenil i sènior de natació sincronitzada on el CNG va aconseguir un total de 10 medalles. En categoria juvenil, van guanyar l’or en la final de combinat en rutina lliure i en la final per equips. Èlia Calvo va obtenir el bronze al solo a molt poca distància de la plata, i en la final de duo, el CNG va aconseguir la segona i la tercera posició amb les parelles Oriana Alejandra Carreras i Abril Conesa –plata– i Clara Arboix i Èlia Calvo –bronze-.

Els resultats de les alevines també van ser excel·lents, adjudicant-se la final per equips, les dues medalles de Valeria Parra –or en figures i plata en solo–, un segon lloc en la final combinada i un bronze en la final de duo amb la parella Rita Sugranes i Valeria Parra.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

giny

Edició en paper

16 de novembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat