Avui
9.9º 62% 6.9 Km/h
Publicitat

Notícia

Concert amb Cesk Freixas i swing amb Bigpotters a l’Obert x Vacances

Seran les dues darreres propostes d'aquesta desena edició

Avui, dijous (21 h), el cantautor Cesk Freixas presentarà Proposta, el seu sisè treball, a la terrassa del bar L’Olla. Referent de la cançó protesta, Cesk Freixas recull l’experiència de 13 anys amb aquest treball que connecta la reivindicació amb la vessant més constructiva i positiva de la seva tradició ideològica.

Freixas ha guanyat nou premis Enderrock i ha publicat dos llibres Alè de taronja sencera i Paraules per a Gaeta. Aquest disc ha estat dirigit musicalment pel guitarrista Víctor Nin i ha comptat amb la il·lustradora Marta Bellvehí. 

De cara al cap de setmana, dissabte a les 21 h a la plaça del recinte, el cicle es clourà amb la revetlla de swing que cada any organitza el grup Bigpotters Swing. Per aquesta ocasió el grup ha convidat al guitarrista Chino i la seva banda The Big Bet. 

Cap de setmana passat
Un any més, el col·lectiu de dansa integrada Liant la Troca, resident a Roca Umbert i dirigit per Jordi Cortés i Gloria José, va estrenar la seva nova producció dins del marc del cicle Obert x Vacances. Dijous passat, els components del grup van presentar el muntatge Sin-con-tacto que tractava la necessitat d’estar en contacte amb els altres i també amb un mateix. 

La música tampoc hi va faltar, entre les propostes del cap de setmana amb la mostra de visuals i electrònica que va tenir lloc divendres al vespre al mateix recinte amb Pole Noise, l’Orquestra Electrònica del Vallès, Vicenç Viaplana, Helena Pielias i el grup Electropark de la Colla dels Blaus. 
 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

giny

Edició en paper

16 de novembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat