Avui
14.4º 51% 0.0 Km/h
Publicitat

Notícia

L'AV Tres Torres fa una passejada solidària amb persones amb discapacitat

L'acte es farà diumenge i sortirà del Palau Olímpic per anar fins a la masia de Tres Torres on se celebrarà un piscolabis amb els familiars dels participants

L’Associació de Veïns (AV) Tres Torres organitza per diumenge la primera cursa solidària per la discapacitat, amb el lema Els límits els poses tu. L’objectiu és fer una marxa lúdica a la qual s’hi pot participar en crosses, cadira de rodes, caminadors i qualsevol altre suport per a persones amb mobilitat reduïda i que pateixen alguna discapacitat. A més, si algun participant necessita un acompanyant, se li destinarà un voluntari.

"Hem volgut fer una activitat perquè la gent gran i també per a totes les persones d'altres edats que tinguin algun tipus de discapacitat surtin al carrer i es relacionin", explica Antònia Oliveras, membre de l'AV i impulsora de l'activitat.

Per a la passejada se sortirà a les 9.30 h del Palau d'Esports i s'acabarà a la masia de Tres Torres, on se celebrarà un piscolabis amb els familiars dels participants. L’itinerari passarà per la rambla i el centre cívic Jaume Oller. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Amb la inscripció, els participants rebran una motxilla amb avituallament (esmorzar i beguda) i un obsequi. A més, a l'arribada, tots obtindran un diploma de record.
Publicitat

Comentaris

5 -10 -20 -tots
1


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

Edició en paper

14 de desembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat