Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Doctor Prats, Buhos i Juantxo Skalari al 13è Musik N Viu

El 10 de juny se celebrarà el Musik N Viu Kids i el 19 de juny, la nit Off

Buhos actuarà el 30 de juny al Parc Firal
Buhos actuarà el 30 de juny al Parc Firal
Doctor Prats, Gritando en Silencio, Juantxo Skalari (excantant d’Skalariak) i la Skalari The Rude Band, Los Mambo Jambo i Manero Sound System són els caps de cartell de les quatre nits de concerts al Parc Firal del 13è festival Musik N Viu que se celebrarà a finals de juny i principis de juliol. El certamen, organitzat pel Gra, Jovent Ignorat, ASGRAM, Diables, AUSA, Esplai Guai! de Palou i Esplai Estel del Matí, també oferirà una tarda infantil a la Porxada i una actuació a l’Off festival programada a la Nau B1 de Roca Umbert. 

La primera nit del Musik N Viu arriba el 30 de juny amb el segell de Jovent Ignorat, l’entitat organitzadora, que ha convidat Doctor Prats, Buhos, De cara a la pared i La Banda del Coche Rojo.

La segona nit, organitzada per ASGRAM, oferirà l’1 de juliol l’actuació de quatre grups amb el cap de cartell Gritando en Silencio. També hi actuarà Coet, Magret de Paco i Inflexión, grup granollerí nascut el 2015, guanyador de la darrera edició de l’[És] Música.  
  
El 7 de juliol, Diables com a entitat organitzadora ha preparat una nit que lideraran els navarresos Juantxo Skalari i la Skalari The Rude Band.  La F.R.A.C (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz), Lokito Lopongo i Aldarull completaran el cartell de la tercera nit de música.

La 13a edició es tancarà el 8 de juliol amb la vetllada que ha organitzat AUSA (Associació Urbana de Sons i Arts), amb un triple cap de cartell: Los Mambo Jambo, Manero Sound System i Museless.  

Coincidint amb el Musik N Viu, l’Ajuntament engega una nova edició de la campanya Salut i Festa, que tindrà continuïtat durant la Festa Major.

D’altra banda, el Musik n Viu Kids, la versió infantil del festival, oferirà, el 10 de juny, una cercavila, tallers de construcció d’instruments i actuacions a la Porxada. El 17 de juny, l’entitat Associació Granollerina de Músics (ASGRAM) proposa la nit Off del festival a la Nau B1 de Roca Umbert amb The Crab Apples com a cap de cartell; Albert Lax amb el seu primer disc, The Deepest String; Tòpics, i Firstmen, format per músics de Granollers i les Franqueses, guanyadors de la darrera edició de l’[És] Música en la categoria de 12 a 18 anys.  
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions

Aparador

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua
giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat