Avui
14.4º 51% 0.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Crida contra el capitalisme a la manifestació de Primer de Maig

La reivindicació, formada per una quinzena d’entitats, partits i col·lectius d’esquerra ha recorregut Granollers

Manifestació, 1 de Maig, Granollers, Esquerra
Els manifestant amb pancartes es dirigeixen a la Porxada
La sortida de l’acte des de l’estació de tren de Granollers Centre s’ha produït a les 11 h i ha arribat fins a la Porxada on s’han concentrat els manifestants per expressar el desacord amb la situació actual i les seves vies d’acció. L’edició d’enguany, sota el lema Contra les agressions del capital, ha aplegat més d’un centenar de persones amb una destacada presència jove.  
 
Una vegada a la plaça de la Porxada, Carles Lumeras, coordinador de l’Associació per la Salvaguarda del Montseny; Àngels Ondiviela, de Vallès Oriental Feminista; Sònia Turó, de la CNT, i Emili Cortavitarte de la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública han intervingut per expressar els seus ideals.

Els convocants s’han mostrat també crítics amb els ajuntaments, “els quals, incapaços d’atendre les problemàtiques diàries de les persones, fan polítiques de façana tot impulsant els grans centres comercials i circuits de motor”. També dubten de la recuperació de l’economia i assenyalen que “creixen les grans fortunes, les corporacions internacionals, el capital especulatiu, i la desigualtat.

Els col·lectius que han organitzat l’activitat han estat Arran, Assemblea d’Aturats i Aturades de Granollers, Assemblea Llibertària, CNT, CUP Granollers, Coordinadora d’Aturats i Aturades del Vallès Oriental, Embat, Endavant, EUiA, Marea Pensionista, SEPC.
 
 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

Edició en paper

14 de desembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat