Avui
14.4º 51% 0.0 Km/h
Publicitat

Notícia

L'Ajuntament impulsa el canvi gratuït del pany de domicilis de dones maltractades

El consistori ha signat un acord amb Unión de Cerrajeros de Seguridad per poder portar a terme la mesura davant una denúncia per violència de gènere

Acord amb els serrallers per canviar els panys de les cases de dones que han patit violència de gènere
Acord amb els serrallers per canviar els panys de les cases de dones que han patit violència de gènere
L’Ajuntament i la Unión de Cerrajeros de Seguridad han signat aquest dilluns un acord segons el qual els serrallers de la ciutat que formin part d’aquesta associació canviaran de forma gratuïta el pany del domicili de dones que hagin patit violència de gènere.

El canvi de pany gratuït serà supervisat per la policia local de Granollers i per poder-se efectuar caldrà presentar una ordre judicial que confirmi que hi ha una denúncia per violència de gènere. La sol·licitud del servei es farà des del Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD), que vol facilitar el canvi de panys del domicili conjugal d'aquelles dones que hagin estat víctimes de violència masclista i que es trobin sota l'empara de mesures judicials de protecció.

La Federación Unión de Cerrajeros de Seguridad (UCES), ofereix aquest servei sense cap cost; incloent tot el material, mà d'obra i desplaçament del professional, garantint que el nou pany serà de similars característiques a l'anterior. De fet, la UCES desenvolupa des de fa anys el servei a altres municipis. Granollers és la primera ciutat catalana que signa aquest acord.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

Edició en paper

14 de desembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat