Avui
9.3º 62% 16.7 Km/h
Publicitat

Notícia

Els carrers de Sant Roc i Santa Anna quedaran embruixats

L'associació Del Rec al Roc organitza la primera fira Embruixa't amb la col·laboració de l'Escola Mariló Casals

Imatge del cartell de la primera fira Embruixa't
Imatge del cartell de la primera fira Embruixa't
Les bruixes i bruixots seran les protagonistes de la nova fira que enguany organitzat l’associació de comerciants Del Rec al Roc, en el marc de la Setmana del Comerç. A banda de les parades ambientades en la temàtica que s’instal·laran de 10 h a 21 h als carrers Sant Roc i Santa Anna, la Fira Embruixa’t incloura activitats organitzades per l’Escola Mariló Casals. L'activitat, que inicialment es preveia per a aquest dissabte, s'ha endarrerit per la previsió de pluja i s'ha traslladat al 8 d'abril.

El primer taller de la fira serà a les 10.30 h i consistirà en aprendre a fer un amulet per atraure energies positives, a càrrec de Lidia Chalaux, professora de bruixeria tradicional i xamanisme. Seguidament, a les 12 h, s’ha programat una xerrada sobre el tarot i l’amor, en què la professora Elisenda Toló explicarà com interpretar els aspectes sentimentals a través de les cartes del tarot.

A la tarda (17 h), hi haurà una altra xerrada, en aquest cas a càrrec del professor Xavier Tort, que tractarà sobre la influència de la lluna. A les 18.20 h, Maria del Mar Tort, directora de l’escola Mariló Casals i professora de tarot i astrologia, impartirà un taller amb les claus del funcionament del tarot.

A més, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, l’escola Mariló Casals oferirà als visitants consells personals a través de les cartes del tarot. Finalment, a les 20 h, l’organització convida al ritual de clausura de la Fira Embruixa’t.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat