Avui
14.4º 51% 0.0 Km/h
Publicitat

Notícia

Ajornat fins al 30 de març el desnonament d’una família del carrer Centelles

La PAH fa costat als afectats a l’espera de poder trobar una solució definitiva

Mustapha Rahali ha rebut el suport de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Granollers - Foto: PM
Mustapha Rahali ha rebut el suport de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Granollers - Foto: PM
“Sí que es pot, sí que es pot, Mustapha es queda, sí que es pot”. Aquests han estat alguns dels eslògans que han repetit amb entusiasme aquest matí de dimecres els integrants de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Granollers), i un bon nombre d’afectats d’aquesta organització, després de saber que el Jutjats d’Instrucció número 6 de Granollers ha decidit ajornar, fins al proper 30 de març, el desnonament del seu habitatge previst per avui a les 10 del matí. 

La secretària del Jutjat, acompanyada de tres Mossos d’Esquadra, ha fet acte de presència tot just a 2/4 d’11 del matí, per comunicar als afectats, Mustapha Rahali i la seva dona, la decisió presa després de tenir en compte algunes gestions realitzades des del propi Ajuntament de Granollers i des de la PAH. Des d’aquesta entitat, s’ha demanat la paralització del desnonament tot tenint en compte allò que estableix i estipula la Llei 24/2015, de 29 de juliol, de Mesures Urgents per Afrontar l’Emergència en l’Àmbit de l’Habitatge i la Pobresa Energètica, norma aprovada pel Parlament de Catalunya de forma unànime recentment. 
 
El matrimoni, que havia ocupat l’habitatge del carrer Centelles núm. 7 ara fa dos anys, no compta amb cap ingrés fix actualment, fet pel qual no poden fer front a les despeses que representaria pagar un lloguer, propietat de Caisse Regionale de Credit Agricole Mutuel Sud Mediterrané, entitat responsable de la demanda.
 
Mustapha i la seva dona, de 53 anys i pares de cinc fills que no resideixen amb ells i 9 néts, fa 20 anys que viuen a Granollers. Aquest matí tots dos es mostraven especialment satisfets en comprovar que tenen ara per davant unes quantes setmanes per intentar solucionar el problema. Rahali ha manifestat que “estem molt agraïts a la PAH de Granollers pel seu recolzament i el seu suport”.
 
Durant les properes setmanes i a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament, la família intentarà veure si pot continuar en l’habitatge a través d’un nou acord o si poden accedir a un de nou de caràcter social com estableix la llei.
 
Publicitat

Comentaris

  • Soy muy contento por la resultados de PAH .
    Y contento por la familia de mustafa rajli
    Se si puede.
    Yo tengo el desahucio el día 20/03/2017 . Viva pah

5 -10 -20 -tots
1


 


Publicitat
Publicitat

Aparador

"Ens han ensenyat malament l'anglès, ara ho estem canviant"

giny

Edició en paper

14 de desembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat