Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h

Editorial

Judicis i presons

Òmnium, ANC i CDR impulsaven fa unes setmanes a Vic una instal·lació que ha iniciat una gira per diverses ciutats del país i que simula unes cel·les, com les de la presó on són encarcerats Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart. A Granollers arribarà el 18 de gener i ja hi ha unes 130 persones que s’han inscrit per fer un dels torns per protestar contra els empresonaments dels polítics i líders d’entitats del país. Ja fa una pila de mesos que aquest és un dels temes que fa bullir les xarxes amb comentaris de tot tipus, no sempre respectuosos. Sovint sembla que ningú llegeix què escriu l’altre.

 Aquesta setmana, una altra ordre judicial polèmica ha comportat també comentaris desafortunats. La notícia tracta d’un judici a 27 persones –una de les quals un jove universitari granollerí– que van ocupar el rectorat de la UAB per reclamar, entre altres coses, que s’aturés l’encariment de les taxes universitàries. Es pot ser contrari a mètodes de pressió com l’ocupació d’espais, però no es pot acusar persones de coses que no han fet i de coses que no són.  

El debat sobre els judicis paral·lels a les xarxes fa temps que bull. Tothom és lliure d’opinar, però la responsabilitat i el respecte sempre hi haurien de ser presents.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat
Publicitat

Opinions

Més opinions

Aparador

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua

7 idees per pagar menys a la factura de l'aigua
giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat

Borsa de treball