Avui
12.4º 73% 7.4 Km/h

Editorial

Proper i modern

Dilluns el govern de la Generalitat posava en valor el comerç de proximitat de Granollers, per mitjà de dos premis que reconeixen l’impuls d’una entitat –Gran Centre– i d’un botiguer –Amadeu Barbany per la reconversió de Dracs–.

Tots dos són exemples de com el botiguer tradicional s’ha organitzat i modernitzat, per no veure’s arraconat per franquícies i grans marques, tot mantenint els valors del comerç de barri –el tracte personalitzat i especialitzat, la qualitat i la dinamització dels carrers– i afegint en alguns casos un compromís amb la sostenibilitat i el comerç just.

La batalla del petit comerç és constant i, tot i que les administracions no han de menysprear les marques foranes que aporten també clientela a les zones comercials, han de vetllar perquè aquests botiguers i prestadors de serveis no se sentin desemparats. I, sobretot, han de donar suport al foment de la
competitivitat d’aquest comerç que ofereix un plus qualitatiu a la ciutat, que hi aporta ocupació i s’implica socialment amb campanyes com Jo t’estimo +.
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Publicitat

Aparador

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Your Home Deco: la teva botiga de decoració en línia

Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper

15 de febrer de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

“Veure casa meva mentre corro és el que més em motiva de la Mitja”

Toni de Arriba Voluntari i corredor de la Mitja

“Veure casa meva  mentre corro és  el que més em  motiva de la Mitja”
Publicitat

Borsa de treball