Avui
14.4º 51% 0.0 Km/h

Aparador

Peugeot Eutrasa ofereix quatre dies d'ofertes adreçades a professionals i autònoms

Peugeot ha programat, entre el 18 i el 21 d’octubre, els 4 Dies Peugeot Professional per donar a conèixer de primera mà la gamma de turismes i vehicles comercials per a autònoms i empreses, amb assessorament d’equip d’experts i descomptes i ofertes úniques de finançament.
Amb el Nou Peugeot Expert la marca incorpora equipaments innovadors i motors eficients per aconseguir unes xifres de consum i emissions que el situen entre els millors de la seva categoria. Està disponible en tres mides –compact, standard i long–.
Peugeot ha dotat el Traveller amb qualitats que el converteixen en una referència en el seu segment. És sinònim de confort de gamma alta i d’equipaments múltiples per gaudir del dia a dia –portes laterals lliscants, mans lliures i reconeixement de senyals amb indicació de la velocitat màxima, entre d’altres–. El Peugeot Partner té un disseny robust i estètic, i una gran modularitat amb confort i espai de càrrega optimitzat i amb bona accessibilitat.
Per als professionals que necessiten un vehicle comercial totalment optimitzat per a l’àmbit urbà, hi ha Bipper, compacte, pràctic i àgil, i un disseny exterior atractiu. Concebut i desenvolupat per adaptar-se a múltiples escenaris professionals, el Peugeot Boxer té moltes versions i es caracteritza per la seva funcionalitat. El seu disseny aporta més volum de càrrega que altres del seu segment.
Tinguis les necessitats que tinguis, hi trobaràs la millor opció!

Peugeot eutrasa  I  LES FRANQUESES  
Carrer Catalunya, 39 - Llerona  I  Tel. 93 849 41 00  I  www.eutrasa.com

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

giny

Edició en paper

14 de desembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat