Avui
9.3º 62% 16.7 Km/h

Aparador

Peugeot Eutrasa ofereix quatre dies d'ofertes adreçades a professionals i autònoms

Peugeot ha programat, entre el 18 i el 21 d’octubre, els 4 Dies Peugeot Professional per donar a conèixer de primera mà la gamma de turismes i vehicles comercials per a autònoms i empreses, amb assessorament d’equip d’experts i descomptes i ofertes úniques de finançament.
Amb el Nou Peugeot Expert la marca incorpora equipaments innovadors i motors eficients per aconseguir unes xifres de consum i emissions que el situen entre els millors de la seva categoria. Està disponible en tres mides –compact, standard i long–.
Peugeot ha dotat el Traveller amb qualitats que el converteixen en una referència en el seu segment. És sinònim de confort de gamma alta i d’equipaments múltiples per gaudir del dia a dia –portes laterals lliscants, mans lliures i reconeixement de senyals amb indicació de la velocitat màxima, entre d’altres–. El Peugeot Partner té un disseny robust i estètic, i una gran modularitat amb confort i espai de càrrega optimitzat i amb bona accessibilitat.
Per als professionals que necessiten un vehicle comercial totalment optimitzat per a l’àmbit urbà, hi ha Bipper, compacte, pràctic i àgil, i un disseny exterior atractiu. Concebut i desenvolupat per adaptar-se a múltiples escenaris professionals, el Peugeot Boxer té moltes versions i es caracteritza per la seva funcionalitat. El seu disseny aporta més volum de càrrega que altres del seu segment.
Tinguis les necessitats que tinguis, hi trobaràs la millor opció!

Peugeot eutrasa  I  LES FRANQUESES  
Carrer Catalunya, 39 - Llerona  I  Tel. 93 849 41 00  I  www.eutrasa.com

Comentaris


No hi ha cap comentari


 Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat