Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h

Aparador

Kumon us regala 15 dies de formació fins al 31 d’octubre

Kumon és un mètode d’aprenentatge a llarg termini que desenvolupa una sèrie d’habilitats i capacitats en els alumnes a través de dos programes: un de lectura i un de matemàtiques.
Aprendre a llegir és un dels punts fonamentals de Kumon Lectura, però no es tracta només d’un mètode de lectura per a infants. El seu sistema va des de l’alfabetització fins a la lectura crítica, i es pot començar a partir dels dos anys d’edat. L’alumne va superant nivells i adquireix i desenvolupa habilitats lectores per poder enfrontar-se a textos cada vegada més complexos i convertir-se en un lector competent.

Kumon també ofereix un programa de matemàtiques per a infants, però, com passa amb el programa de lectura, no és exclusiu per als més petits. Cada alumne comença pel nivell que li és adequat, ja sigui per aprendre a comptar, fer exercicis de matemàtiques de primària o resoldre sistemes d’equacions. Cada punt del programa amplia d’una manera gradual les habilitats adquirides en l’anterior. 

Gràcies als seus programes, els estudiants adquireixen habilitats per aprendre a estudiar d’una manera autodidacta, fet que augmenta la seva confiança. 
Proveu el sistema Kumon durant 15 dies de franc abans del 31 d’octubre i gaudiu aprenent.

KUMON GRANOLLERS  
Carrer Gregori Resina, 4 baixos I GRANOLLERS  I  Tel. 649 359 499  I  www.kumon.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat