Avui
7.9º 54% 13.0 Km/h

Aparador

Els quiròfans de la Mútua, capdavanters en tecnologia

Mútua de Granollers ha millorat les seves instal·lacions als quiròfans tot adaptant-los als nous temps i a les noves tecnologies per donar el millor servei als seus socis i clients.

Des de mitjan 2015 s’han efectuat millores i s'ha adquirit un innovador sistema automatitzat d’il·luminació pel quiròfan anomenat FlexInLight que ofereix major qualitat i precisió lumínica en temps real, elimina obstacles i garanteix un major nivell d’asèpsia en el camp operatori.

Aquest és un sistema instal·lat per primer cop a Catalunya. La Clínica de Mútua de Granollers és un dels dos centres hospitalaris capdavanters en la implantació d’aquesta tecnologia al nostre país i es va posar en funcionament el setembre de 2015 amb la primera intervenció al Vallès Oriental.

El FlexInLight incorpora un sistema direccional digital de focus LED amb una potència lumínica de fins a 150.000 lux, una il·luminació indirecta de diferents colors per treballar amb llum indirecta en qualsevol tipus d'escopia i una columna de flux laminar (aire a pressió) situat a sobre de la taula quirúrgica que millora considerablement l’asèpsia al camp quirúrgic i permet  realitzar qualsevol tipus de cirurgia.

Es tracta d’una novetat en aquest camp, una meravella tecnològica que millora la seguretat asèptica del pacient i el confort dels metges. Aquest avenç tecnològic situa a Mútua de Granollers dins un projecte innovador a l’avantguarda en l’àmbit assistencial i quirúrgic a Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

giny

Edició en paper

14 de desembre de 2017

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat