Avui
9.1º 47% 7.4 Km/h

Aparador

Els quiròfans de la Mútua, capdavanters en tecnologia

Mútua de Granollers ha millorat les seves instal·lacions als quiròfans tot adaptant-los als nous temps i a les noves tecnologies per donar el millor servei als seus socis i clients.

Des de mitjan 2015 s’han efectuat millores i s'ha adquirit un innovador sistema automatitzat d’il·luminació pel quiròfan anomenat FlexInLight que ofereix major qualitat i precisió lumínica en temps real, elimina obstacles i garanteix un major nivell d’asèpsia en el camp operatori.

Aquest és un sistema instal·lat per primer cop a Catalunya. La Clínica de Mútua de Granollers és un dels dos centres hospitalaris capdavanters en la implantació d’aquesta tecnologia al nostre país i es va posar en funcionament el setembre de 2015 amb la primera intervenció al Vallès Oriental.

El FlexInLight incorpora un sistema direccional digital de focus LED amb una potència lumínica de fins a 150.000 lux, una il·luminació indirecta de diferents colors per treballar amb llum indirecta en qualsevol tipus d'escopia i una columna de flux laminar (aire a pressió) situat a sobre de la taula quirúrgica que millora considerablement l’asèpsia al camp quirúrgic i permet  realitzar qualsevol tipus de cirurgia.

Es tracta d’una novetat en aquest camp, una meravella tecnològica que millora la seguretat asèptica del pacient i el confort dels metges. Aquest avenç tecnològic situa a Mútua de Granollers dins un projecte innovador a l’avantguarda en l’àmbit assistencial i quirúrgic a Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 Publicitat

Opinions

Més opinions

Entrevista

“Al principi em prenien per la secretària”

Pepita Maymó Gerent administradora de l'empresa Ballesta J.J.M.

“Al principi em prenien per la secretària”
giny

Edició en paper

15 de març de 2018

PublicitatPublicitat
Publicitat