Avui
9.8º 88% 13.0 Km/h

Aparador

Obre RehabSport, un centre integral de massatge, rehabilitació i electroestimulació

A partir del 2 de gener, Granollers disposarà d’un centre integral especialista en massatges, rehabilitació i electroestimulació –una tècnica que serveix tant per a tractaments esportius com de malalties com al fibromiàlgia–.
 
Dijous es presentava RehabSport, l’espai del primer pis del número 54 del carrer Alfons IV, on l’especialista en rehabilitació i massatge esportiu, Francesc Faz Marimón, posa a l’abast del públic la seva experiència en quiromassatges i recuperacions que es remunta al 2002 –i que en els darrers anys ha estat aval del centre Mans i Peus–, acompanyat de l’entrenador personal José M. Rodríguez Colorado, que ofereix un servei exclusiu que es pot fer també a domicili i a espais a l’aire lliure.
 
Pel que fa al quiromassatge, RehabSport no només ofereix massatge esportiu, sinó també terapèutic, reflexologia podal, kinesio tape, tape funcional, rehabilitació esportiva i ventoses terapèutiques. Perquè tothom, faci esport o no, té en algun moment contractures o dolors musculars, als quals busquen solució els especialistes de RehabSport.
 
Per mitjà de la electroestimulació es pot treballar la tonificació i modelació del cos, ajudar a la pèrdua de pes, incrementar la força i resistència, fer un tractament anticel·lulític, sessions postpart, preparació esportiva i prevenció de lesions.
 
L’electroestimulació funciona a través d’un vestit –d’armilla i pantaló– que activa el cos, la musculació a nivell intern, de manera que es poden arribar a activar 350 músculs a l’hora. S’apliquen sessions d’entre 20 i 30nminuts, depenent de l’activitat de cada persona. “No és el mateix un esportista d’elit que algú que fa vida sedentària, de manera que cal una atenció personalitzada per adequar l’electroestimulació a cada cas”, explica Faz.
 
RehabSports ofereix abonaments d’electroestimulació, que vénen acompanyats de pàrquing gratuït a tocar del centre, així com d’una beguda per recuperar-se de la pèrdua de sals minerals durant el tractament.
 
A més, com a servei complementari, al mateix centre també podreu rebre tractaments i consells de nutrició.
 
Per tal que pugueu conèixer en primera persona el centre, durant el gener RehabSport ofereix una oferta amb la qual, en contractar un servei d’electroestimulació o massatge, s’inclou de regla una sessió complementària de prova de 15 minuts d’un altre servei.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 


Publicitat

Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper

18 de gener de 2018

PublicitatPublicitat

Entrevista

Roger Pallarès: "Al Japó els actes d'homenatge no són reivindicatius; són introspectius"

Roger Pallarés Becat per assistir a la conferència internacional de Joves per la Pau a Hiroshima

Roger Pallarès:
Publicitat